dissabte, 16 de febrer del 2008

FUNDAMENTAL: THE PET SHOP BOYS


Si fessim una enquesta sobre les dues dècades del segle XX que hagin marcat més estil en el món de la música i la moda, crec que molts respondríen la dels 60 i la dels 80.

En el meu cas em pesa la herència dels 80. És per això que l'altre dia em va cridar l'atenció un petit debat a l'emissora de ràdio RAC 1 sobre si la influència dels vuitanta era encara viva. La conclusió dels tertulians va ser que sí.

Un dels bons grups que van náixer en aquella dècada són els Pet Shop Boys. La seva trajectòria musical ha estat llarga i exitosa (encara estan actius) i va començar l'any 1986 amb el seu primer disc Please. Majoritàriament se'ls reconeix com un dels grups més influents de la música pop electrònica i estan al darrera de moltes produccions musical d'aquest gènere musical.

Avui escoltava l'últim disc d'estudi d'aquest grup anglès, Fundamental, editat l'any 2006 i no puc dir rés més que aquests músics saben envellir molt bé. Potser abunden massa les balades, però hi ha un parell de hits excel.lents. Destaco el tema Minimal (una patada de ritme, bona atmosfera i transicions de relotge entre les parts del tema) i Twentieth Century.

Podeu veure el video de la canço Minimal a http://es.youtube.com/watch?v=seKED39QqTU.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada