dilluns, 29 d’octubre del 2007

ELS PIGMEUS A L'ANGLATERRA VICTORIANA



Si us parlessin d'una pel.lícula que està ambientada a l'Anglaterra victoriana; que hi ha un viatge a l'Àfrica on es capturen dos individus pigmeus com si es tractessin de l'eslabó perdut en l'evolució humana; que la societat científica anglesa s'ho creu; que els pigmeus són exhibits en zoològics com si de feres desconegudes es tractessin mostrant la moral i l'amor per l'exotisme de la societat d'aquella època i que té com a actors a Joseph Fiennes i a la Kristin Scott Thomas hom podria pensar que pot sortir un producte interessant.


Doncs està vist que els ingredients no són prou per fer un bon pastís. A la pel.lícula Man to Man, (que com deia un blog podria ben bé estar manllevat d'un títol de porno-gay), un tema interessant en mans d'un director mediocre pot convertir-se en un producte més propi dels antics telefilms que de la pantalla gran de cinema. I és que el director francès Regis Wargnier (que va adquirir certa notorietat amb la pel.lícula Indoxina) i que no havia dirigit cap film des de 1999 aconsegueix avorrir-nos com les ostres ( s'avorriran realment les ostres ?).
I és que no aconsegueix un ritme apropiat, té un guió que no s'apropa en cap moment a la visió dels pigmeus sobre allò que els està succeïnt, retrata uns estereotipats personatges plans i planteja escenes que no transmeten cap credibilitat. Pel.lícula molt poc recomanable i que necessitaria ser consumida amb recepta mèdica per tractar-se d'un somnífer.

1 comentari:

  1. La meva parella i jo, la vam anar a veure al cinema i ens vam avorrir de valent. Des de fora el cine, pareixia interessant, però res. Una pel·lícula amb molt poc suc.

    Salut!

    ResponElimina