dissabte, 13 d’octubre del 2007

EMIGDI SUBIRATS: PARLEM DE BLOCS


Avui he rebut en el meu compte de correu un avís d'Emigdi Subirats qui m'informava que havia posat un post en el seu bloc amb el títol "blocaddicte 35: ventet del sud".

Quina sorpresa ha estat la meva ja que és força freqüent que utilitzem en el nostre blog entrades d'altres blogs, però no ho és tant el fet de que parlen del nostre propi bloc. Aquest fet el podríem definir, mutatis mutandi el terme metallenguatge, com a "metabloc".

De fet ja havia consultat en algunes ocasions el seu bloc. És un autor prolífic, que actualitza diàriament el seu bloc amb diferents entrades. Si tenim en compte les categories que hi remarca, Emigdi, és en primer lloc un campredonenc que lluita per la independència del seu poble; en segon lloc, és un blogger ebrenc, concepte que si no recordo malament va ser impulsat per Manel Zaera i per al qual es va crear un logotipus específic que ha estat amplament difòs per Gustau Moreno en la seva imprescindible La Marfanta; en tercer lloc és un amant/desencantat de la política que aposta per la independència dels països catalans i té un ferm compromís amb la seva nació, la seva llengua i la seva història; finalment, un lletraferit, escriptor amateur (es defineix ell mateix en la seva presentació) amant de la literatura en general i de la poesia i dels escriptors ebrencs de forma particular. Que em perdoni si m'equivoco en la caracterització que faig d'ell però el veig com una persona fortament compromesa amb l'entorn on viu.

Podeu conèixe'l millor (aquells que encara no el conegueu) en la següent URL: http://blocs.mesvilaweb.cat/emigdi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada