diumenge, 18 de març del 2007

THE KOOKS


Més música british. Que hi farem, m'agrada. Aquest quartet ens arriba des de Brighton (imatge adjunta) una ciutat del sud d'Anglaterra famosa per la seva vida nocturna i on totes les setmanes hi ha concerts i actuacions de Dj's a banda de les més multitudinàries mogudes que es fan a l'estiu com el Brighton Festival que pot aplegar a més d'un milió de persones agrupades en un espai al llarg de 2 milles.

El seu primer àlbum , "Inside in/inside out" és de l'any 2006 i va vendre més d'un milió de discs a Anglaterra. Moltes cançons són fresques i directes, píndoles pop amb melodies agradables ( com "Naive") i com no podia ser d'altra manera, de curta durada (perquè allargar un tema als quatre minuts si en tres ja està tot dit). Algun tema té inspiració "reggae" com "Time awaits" amb rastres del grup "The Police".
Si escoltes totes les cançons notaràs múltiples influències de la millor tradició musical britànica. Un bon àlbum. Podeu veure un video del seu directe a http://www.youtube.com/watch?v=kbcAVXYXxhM&mode=related&search=

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada