dissabte, 10 de març del 2007

DREAMGIRLS



Pel.lícula musical que va tenir 8 nominacions per als oscars del 2007 i finalment se'n endugué dos: el de millor actriu secundària (Jennifer Hudson) i el millor so.

Am un guió que no acaba de ser rodó basat en una història de superació personal i que mostra el preu que s'ha de pagar per arribar a la fama, els amants de la música negra dels seixanta i setanta gaudiran amb una posada en escena i unes coreografies atractives i un conjunt d'actors que funcionen malgrat els seus diferents registres interpretatius: Jamie Foxx, Eddie Murphy, la cantant Beyoncé, DAnny Glover i Jennifer Hudson, arribada del programa American Idol, la versió americana d'Operación Triunfo.

Les dreametes, convertides quan deixen de ser unes coristes en les Dreams sembla que s'inspiren en el grup musical de les Supremes i en la cantant Diana Ross, cosa que es fa força evident en una escena on Beyoncé recorda a aquella interpretant un tema d'estil música disco dels anys 70 que la va fer famosa i que podeu comprovar en la fotografia d'aquesta entrada.

Un repertori de cançons que ens ofereixen una molt bona banda sonora i del qual en podeu fer un tast en http://www.dreamgirls-lapelicula.es/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada