dilluns, 9 de juny del 2008

FUTURAMA EN FORMAT LLARG


Amb el títol "Futurama: el golpe de Bender", la série d'animació nordamericana Futurama del creador dels Simpson (Matt Groening) va fer el salt a la pantalla de cinema. Produïda per la Fox i dirigida per Dwayney Carey-Hill, és la primera de les quatre pel.lícules en preparació que donaran una certa continuïtat a les quatre temporades de la série que es va emetre fins l'any 2003.

Els Simpson ja van per la seva temporada número 19 després d'haver començat a emetre's l'any 1989. Des del principi vaig ser un seguidor de la série quan encara no s'havia fet tan coneguda i popular, però les últimes temporades donen clares mostres d'esgotament creatiu.

Futurama no ha tingut una vida tan llarga i tampoc ha gaudit de tan elevada acceptació i seguiment com la família d'Springfield però m'atreviria a dir que és millor, amb un humor cínic, gamberro, més políticament incorrecte, més àcid i més llacerant.

Aquesta pel.lícula no defraudarà als seguidors de la série, doncs si bé és molt arriscat per una série d'animació amb capítols curts saltar al format de llargmetratge, crec que el resultat és prou rodó i més aconseguit i brllant que l'adaptació al cinema de la série televisiva Els Simpson.

5 comentaris:

  1. Per mi, Futurama també és molt millor que els Simpsons. Gràcies als fans de la sèrie i a la venda de les temporades en DVD, els productors s'han decidit a reprendre Futurama. Encara no he vist El golpe de Bender, però la cosa promet.

    ResponElimina
  2. Futurama és genial! Estic d’acord amb tu, és una sèrie molt més fresca que els Simpsons. Encara que per humor bèstia, Padre de Familia les supera a totes.

    Salut!

    ResponElimina
  3. També espero en "candeletes" la pelicula de Futurama, com bé dieu, els Simpson ja començen a cansar (més be, A3 mos la fa aburrir repetint capitols).

    Lo millor sense dubte, Bender..

    ResponElimina
  4. El meu personatge favorit també és Bender, per això he penjat la seva foto en un estat...

    ResponElimina
  5. Doncs a mi m'agrada molt més Futurama, i Bender és genial.

    ResponElimina