dilluns, 30 de juny del 2008

LA FORADADA EN LLUNA PLENA


El passat 21 de juny de 2008 el Club Centre Excursionista La Foradada de la Ràpita va organitzar la Xa Sortida a la Foradada en Lluna Plena.

Al voltant de les 19,15 vam començar la caminata des de l'àrea Recreativa de la Mundana, pujant pel camí de Mataredona i passant pel cocó de Jordi, la Font del Burgar, la Rueda, les Faixes llargues fins arribar a la Foradada.

L'éxit de participació va ser gran doncs van formalitzar la seva inscripció prop de 550 persones. Havent arribat a dalt de la Foradada, des d'on es gaudeix d'unes impressionants vistes de la península del Fangar, vam sopar i vam esperar que es fés de nit per veure la lluna plena il.luminant la badia dels Alfacs.

La lluna plena es va endarrerir, doncs feia uns pocs dies que s'havia superat la fase de lluna plena, i per això molts d'excursionistes vam començar la baixada al voltant de les onze. Una llàstima, doncs fa dos anys, també havia fet aquesta sortida i la lluna plena va sortir abans de les onze oferint una preciosa postal nocturna.

El camí de baixada el vam fer pels Masos abandonats de Mata-redona, en plena nit, amb la llanternes al front que et permeten caminar amb força seguretat.

Més tard de la 1,00 de la nit, vam arribar un altre cop a l'Àrea recreativa de la Mudana on l'organització ens va obsequiar amb beguda i pastes.

Una excursió que val la pena però que està arribant al màxim de la seva capacitat, doncs quan vam arribar a dalt la Foradada, més de cinc-centes persones vam estar força atapeïts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada