diumenge, 14 d’octubre del 2007

PROMESES DE L'EST


Després del llargmetratge "una història de violència", el director David Cronemberg acaba d'estrenar a les nostres pantalles el títol "promeses de l'est".
Ambientada a la ciutat de Londres ens narra una història on surten a la lum les principals obsesions del director: la violència, la lluita entre el bé i el mal, les actituds morals davant els fets de les nostres vides, l'absència de sentiments i la fredor emocional, les pulsions del nostre instint animal, la lluita per la supervivència, l'autodestrucció...
Una noia de 14 anys arriba embarassada i sangrant a un hospital on finalment mori. La criatura que portava en el seu si aconsegueix però sobreviure. En les seves poques pertinences la llevadora, interpretada per Naomi Watts, descobreix un diari personal escrit en rus on hi ha la targeta d'un restaurant. A partir d'aquestes dades comença a realitzar averiguacions sobre qui era la noia i on pot estar la seva família. A mesura que fa nous descobriments s'endinsa de forma perillosa en el món de la mafia rusa.
Cronemberg sempre ens impacta amb imatges que t'incomoden. Només cal recordar la pel.lícula Inseparables i la força estranya Crash. En aquesta no podia ser menys i és que la baralla protagonitzada per l'actor Vigo Mortensen en uns banys turcs és d'aquelles que en algun moment t'obliguen a desviar la vista de la pantalla.

1 comentari:

  1. Tota la raó Emili, tal i com varem escriure en el nostre bloc, a nosaltres també ens va agradar força.

    ResponElimina