dimarts, 16 d’octubre del 2007

LOST TERCERA TEMPORADA

Demà dimecres dia 17 d'octubre a partir de les 21,30 hores s'emeten per "la 2" els dos primers capítols de la tercera temporada de la série Lost.

En aquests moments ja he vist la tercera temporada sencera en versió original subtitulada i espero el febrer de 2008 per continuar disfrutant dels espisodis de la Quarta Temporada.

Aquesta Tercera Temporada m'ha semblat la més salvatge de totes tres i on els instints més agressius i primitius dels humans surten a la llum per aconseguir sobreviure i escapar de la illa.

Al personatge de Jack li surten les venades més negatives que porta dins i en canvi al personatge de Sawyer li surten els trets més solidaris. Ningú es tan sols bo o dolent. Tots som bons i dolents a l'hora, dependrà de amb qui, on i quan.

El final d'aquesta tercera tongada acaba amb un flashforward (el contrari que un flashback) de Jack i Kate que et deixa bastant sorprés. Per on ens portaran els guionistes en la propera temporada? Haurem d'esperar.

Per aquells que els agradi la série hi ha una referència a la xarxa totalment imprescindible:

3 comentaris:

  1. La Tercera de Lost millor que la segona.

    Mentre esperem el Febrer anirem fent boca amb Heroes, Prison Break i Grey's Anatomy.

    Private Practice, tampoc esta gens malament.

    ResponElimina
  2. No ho he dit de forma expressa, però estic totalment d'acord amb tú, Robert. La tercera temporada, millor que la segona, i la segona, al meu parer, millor que la primera. Com serà la quarta? Podran aguantar el nivell?

    ResponElimina
  3. Si no recordo mal, el darrer capítol de la tercera temporada, sembla que creï un precedent de com serà la quarta. Com a mínim et revelen un detall molt i molt important.
    És un vici això de les sèries... es que estan tan ben fetes, i saben com deixar-te sempre amb el cuquet per veure el proper capítol.

    ResponElimina