diumenge, 11 de febrer del 2007

THE SHINS




Aquesta setmana he descobert un grup musical: The Shins. Format pel compositor, cantant i guitarrista James Mercer; el bateria Jesse Sandoval ; el tecliste/guitarra/baix Marty Crandall i el baixista i guitarrista Dave Hernández pertanyen a la discogràfica Sub Pop. El grup va començar l'any 1997 a Albuquerque (Nou Mèxic, EUA).

Els podríem catalogar com a grup d'indie rock, encara que moltes cançons són estricta música pop. El seu últim disc ha assolit el número 2 als Estats Units i es titula "Wincing the Night Away ", encara que trobo més recomanable el seu disc anterior "Chutes too Narrow" de l'any 2003. La cançó "Phantom limb" és de les més agradables d'escoltar. El cantant realitza en aquesta cançó, i en altres també, alguns girs vocals que feia el cantant dels Smiths, Steven Patrick Morrissey de qui d'altra banda he llegit en una notícia del País del 9/1/2007 que la BBC tindria interès en que representés al Regne Unit en el proper Festival d'Eurovisió. Encara que ho sembli, no és cap inocentada.(http://www.elpais.com/articulo/gente/BBC/quiere/Morrisey/represente/Reino/Unido/Eurovision/elpepugen/20070109elpepuage_3/Tes

També recomanaria visitar la seva pàgina oficial www.theshins.com força visual, treballada amb flash i on podreu observar les portades dels seus singles i Lps, petites perles de diseny gràfic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada