dilluns, 19 de febrer del 2007

LITTLE BRITAIN


Vicky Pollard, una delinqüent juvenil femenina atrapada en l'ensenyament secundari; Lou, cuidador social d'Andy, qui i va amb cadira de rodes sense tenir cap problema físic, tan sols per pura peresa de caminar; Daffyd, l'únic gay del poble, orgullós de tenir l'exclusivitat d'aquesta condició i s'ofén si descobreix altres persones de la seva orientació sexual en el poble; Sebastian el secretari del Primer Secretari a qui estima amb bogeria i amb gelosia exagerada; Emily Howard i Florence, dos elegants dames britàniques amb bigotis.

Aquests són alguns dels personatges d'aquesta série britànica, televisada per la BBC a partir del 2003 i on ja s'ha estrenat la tercera temporada. Al nostre país s'està emitint la segona temporada en el Canal +.

La série ha estat guardonada amb el Comedy Awards a David Walliams com millor director revelació i com a millor comèdia de televisió a l'any 2004.

Els seus creadors i guionistes són els actors Matt Lucas i David Williams els quals interpreten quasi tots els personatges que ens volen donar resposta a les preguntes que una veu en off fa al començament de cada episodi: Que significa ser anglès? Qui són els britànics?

El seu humor és poca solta i els personatges i molts dels seus diàlegs i situacions són força extravagants. D'obligada cita pels amants de l'humor anglès. Podeu conèixer més coses en la seva URL original www.bbc.co.uk/comedy/littlebritain/ on es poden veure's alguns sketchs en el seu idioma original.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada