divendres, 15 de gener del 2010

ALL YOU NEED IS ME

Steven Patrick Morrissey, conegut mundialment com Morrissey i rés més, és un veterà cantant i compositor que es va fer famós com a líder del grup britànic The Smiths (1982-1987), considerat uns dels principals grups de la dècada dels 80.
Des de llavors la seva carrera en solitari ha tingut nou àlbums originals i uns quants recopilatoris.
L'últim àlbum és de l'any 2009 i es titula Years of Refusal (Anys de rebuig) amb 12 cançons, alguna d'elles avançada prèviament en un recopilatori de Grans Èxits.
El personatge de Morrissey compta amb nombrosos seguidors incondicionals, però també té detractors que consideren el seu manierisme vocal excesivament teatral i carregant i el seu món musical carregat de barroquisme. Les seves lletres sovint parlen de depresió, desamor, solitud i suïcidi (Ell va vivint, però), temes que també són recurrents en aquest últim àlbum.
Crec que aquesta última producció musical (No oblidem que Morrissey complirà enguany 51 anys) ha suposat el seu retorn a un bon nivell de qualitat i per això ha pogut comptar amb un notable reconeixement de la crítica musical.
Musicalment és més vital, amb algunes cançons molt poperes i nombrosos i de vegades alambicats arranjaments musicals, sons de trompetes i guitarra espanyola. Es nota que va tardar gairebé dos anys en publicar-lo desde la seva primera gravació.
El video és de la cançó de l'àlbum All yo need is me:
"There so much destruction ( Hi ha molta destrucció)
all over the world (per tot arreu del món)
and all you can do is (i tot el que pots fer)
complain about me". (és queixar-te de mi)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada