dissabte, 27 de juny del 2009

YOU ARE NOT ALONE

Ahir dia 26 de juny, tots els mitjans a nivell mundial de comunicació escrits, audiovisuals i digitals han fet un gran seguiment de la mort accidental del cantant Michael Jackson. Les primeres especulacions sobre la causa de la seva mort guarden relació directa amb la vida que se'ns ha contat, totalment allunyada de la realitat.
Els escàndols l'han perseguit durant els últims anys, i ara a les portes de realitzar un cicle de 50 concerts a Londres, semblava que estava envoltat d'un elevat deute econòmic que moltes fonts apunten estaria proper a la xifra de 400 milions de dòl.lars.
La seva vida personal no ha estat exemplar, en línia amb altres vides complicades que van tenir altres interprets per arribar a convertir-se en mites de la música rock: Jimmy Hendrix, Elvis Presley, Kurt Kobain, Jim Morrison o Ian Curtis.
Michael Jackson va convertir-se en un fenòmen musical d'abast mundial en la dècada dels vuitanta, trencant tots els récords de venda de discs i deixant un llegat de cançons memorables.
Us deixo el vídeo de la cançó titulada "You are not Alone" del doble disc "HIStory: Past, Present and Future", de l'any 1995 que també va aconseguir ser el doble disc més venut de la història.
Ell ens cantava "tú no estàs sol" quan en realitat ell ho estava profundament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada