dimecres, 3 de juny del 2009

SERRA DE GUARA: PETITES VACANCES PER OSCA ( I I )

Des d'Ainsa ens vam enfilar cap a Boltaña, on passat un petit tram de carretera vam agafar a mà esquerra la carretera A-1604 en direcció a Osca, vorejant el Parc Natural de la Serra i canons de Guara.
La carretera plena de corbes s'enfila cap a ports de montanya de més de 1200 metres d'alçada amb boniques vistes al principi de la zona de Boltaña amb els Pirineus al fons i amb més de 50 quilómetres per gaudir de pastures, boscos mediterranis amb alguna vegetació totalment desconeguda per mi, parets calcàries, barrancs i rius eixuts i bestiar vacú caminant tranquilament pel mig de la carretera, que amb molta feinada es va voler apartar.
Si la zona del preparc és encantadora, no puc arribar a pensar com deuen ser els canons dins del parc natural, pel que he llegit amb canons profunds de quilòmetres de llargària i talls de roca de més de 270 metres d'alçada.
Per la nit vam arribar a Osca on vam pernoctar al Sercotel Aparthotel Huesca ja que n'havíem obtingut un preu més que raonable. Es tracta d'un hotel amb apartaments molt espaiosos situats en al damunt de l'estació intermodal d'Osca. El nostre apartament estava composat per diverses peces: bany, habitació de matrimoni, habitació petita i una gran sala menjador amb taula cadires, sofà i butaca. Tranquil, espaiós i ben situat és una opció recomanable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada