divendres, 18 de juliol del 2008

CUT COPY: SONS DE BALL AUSTRALIANS

El grup australià Cut Copy va començar la seva singladura l'any 2001 i ha tret al mercat dos discs de llarga durada i tres EP's.
El seu últim disc és d'enguany, es titula In Ghost Colours, ha estat número 1 a Austràlia i s'està escoltant de forma minoritària al nostre país.
La seva música està influïda per la música post punk i new wave de la dècada dels anys 80 i pertanyen a un format de grups que fan música electrònica de ball però utilitzen també instruments musicals com les guitarres, el baix o la bateria (The Presets, New Young Pony Club o Midnight Jugernauts). Us els aniré postejant.
Solen també fer de DJ's i és digne d'escoltar el recull Fabriclive 29 emparat pel famós club de ball The Fabric a Londres.
Us deixo la cançó Light &Music.

2 comentaris:

  1. wenas pos ek gracies pel cometari xo la bufa k vax agarrar no es molt agradavles xk pasarte la nit bosan pos kom a k no fa gracia xo a mi si i no es la primera la primera va ser a torotsa en uns amics x una xikillada dastudi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    salut!!!!!!!!!!!!!!! cavero 100%%%%


    lo millo antitransvassista 100%%

    ResponElimina
  2. aspero k me fikes a lapartat este k tins"DINS DEL COLL DE BALAGUER I EL RIU SÉNIA" k jo et tinc als favorits mesus ok?? vinga ja u mirare !!!

    ja tornare a comentarte kuan actualitzes!!!!!!!!

    ResponElimina