diumenge, 10 de maig del 2009

CITA A PARIS DE CLAUDE LELOUCH

“C’etait un rendez-vous”, és un curtmetratge filmat l'any 1976 pel director francès Claude Lelouch.
Amb una càmera fixada en una posició baixa al davant d'un Mercedes Benz 450 SEL 6.9 de la seva propietat i durant poc més de 8 minuts, el curt és un únic pla seqüència que mostra un recorregut sense cap aturada i a alta velocitat pel centre de París.
L'itinerari està marcat en vermell en la fotografia adjuntada i passa per llocs tan emblemàtics de la capital francesa com l'Arc de Triomf, els Camps Elisis, el museu del Louvre fins arribar al Sagrat Cor del barri de Montmartre.
Filmada a las 6 del matí, amb la penombra de la matinada, el respecte cap a les normes de circulació és nul: maniobres perilloses, no respecta semàfors en vermell, excés de velocitat, circulació per alguna direccio prohibida.... Per aquest motiu el director va ser detingut per conducció temerària malgrat va ser lliberat sense càrrecs en verificar-se que no havia posat a ningú en perill (avui en dia Lelouch no se n'hagués sortit tan bé de l'accio de la justícia)-

L'únic que no és fidel a la realitat sembla ser él l so del motor que escoltem, que com si d'un doblatge es tractés, correspon a un altre vehicle com és un Ferrari 275 GTB.

Un curtmetratge espectacular amb final romàntic.
Font:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada