dimarts, 17 d’abril del 2007

RESTAURANT LA CAPELLA


Aquesta setmana Santa la vaig passar en companyia d'uns amics en la localitat d'Altea (Alacant). Una nit vam sopar al restaurant "la capella" que està pegada al costat de l'església parroquial de la Consolació a la part més alta del poble antic.

Gestionat per Florenci Cano des de l'any 1995 el restaurant és de cuina mediterrània i mercat, un lloc acollidor, honest amb el producte i amable en el servei. Es nota que el propietari i la seva gent estan enamorats de la feina que fan.

Us parlo del menjar que ens van parar a taula. Per començar un calamar fresc de bon tamany fet a la planxa amb un rajolí d'un bon oli d'oliva i un variat de coques a la lluma que estan fetes amb una base de pa, a l'estic de la foccaccia italiana amb diversos ingredients a sobre i fetes al forn. De segon un rap amb verduretes, d'excel.lent frescura i que s'acompanya també del fetge del propi peix. El fetge del rap l'havia vist utilitzar per espessir el suquet de peix o també l'havia menjat bullit dins del propi suquet. Fet al forn és la cosa més semblant al foei, però de peix!!!!

De postres un sabrós i llaminer arrós amb llet i un gelat de iogurt fet de casa amb una textura d'excel.lent cremositat. La carta de vins és bastant ampla, amb nombroses referències de vins espanyols de variades denominacions d'orige. Vam beure un palacio de Bornos fermentat en barrica de la D.O Rueda. Aproximadament uns quaranta euros per persona. un preu bastant apropiat per la qualitat dels productes servits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada