dissabte, 15 de setembre del 2012

LA DONA DE NEGRE

La productora Hammer  creada  l'any 1934  va tenir la seva època daurada als anys 60 amb títols clàssics del cinema de terror com Frankenstein o el Dràcula de Cristopher Lee.

La dona de negre és una pel.lícula de terror clàssic ambientada a principis del segle XX en una zona rural britànica  on els principals esdeveniments es desenvolupen en una casa victoriana  perfectament recreada.

El paper principal és interpretat per Daniel Radcliffe que és un advocat vidu que té un nen petit i és enviat a la casa d'una clienta del despatx on treballa que ha mort per posar en ordre els seus papers. En el poble i la casa es veurà atrapat en una història  de fantasmes i esperits, amb efectes  de suspens clàssic i d'altres  inspirats pel cinema fantàstic oriental.

És molt possible que la pel.lícula ens deixi la sensació  d'haver vist  tot el que podíem  veure en aquest gènere cinematogràfic, però s'agraeix que el  seu director James Watkins no utilitzi  efectes de sang i fetge. El fet és que si la mires  sense prejudicis i com a divertiment té alguns moments destacats i que  en general et fan estar atent i en tensió.

Nota personal: 6

Nota filmaffinity:  5,7




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada