divendres, 26 de novembre del 2010

RECORDANT LA SHAKIRA DE 1998

L'amic Alfonso Chaney es va sorprendre ahir que hagués anat al concert de Shakira, suposo perquè coincidim amb el noste amor musical al cantant David Bowie que està força allunyat de l¡estil de a cantant colombiana.
M'agrada la música d'estils molts diferents, malgrat reconec que predomina la meva afició per la música anglosaxona, en especial l'anglesa, més que la música espanyola o catalana.
Li vull recordar al meu amic, que la cantant Shakira no és una novençana en el món de la música atès que el seu primer àlbum és d'un llunyà 1995, ara fa 15 anys i no oblidem que la cantant té actualment 33 anys (Bowie evident ma començar a la dècada dels 60 però per això també té un bon grapadet d'any) .
Tots aquesta anys en el món de la música m'indiquen que si ha arribat a l'estelat del que gaudeix actualment, ho és després de molts d'anys de picar pedra en el show business musical i gràcies a l'habilitat, pròpia o dels seus assessors, de relacionar-se molt bé amb altres artistes fent duets o amb esportistes d'elit i promoció de productes comercials que l'han portat a una projecció internacional, amb la guinda de ser la veu de l'últim Mundial de futbol.
Els seus dos primers discos, Pies descalzos (1995) i ¿Donde están los ladrones? (1998), tenen un estil molt més fresc, acústic i pop que les seves últimes cançons, però hom coincidirà amb mi que llavors podia parlar-se més de música i ara de producte musical.
Us deixo el video de la cançó ¿Donde están los ladrones? que donava nom a l'esmentat àlbum i on podem veure una Shakira molt joveneta amb el pel morè i tocant l'harmònica.

1 comentari:

  1. EI! Que no et critico el teu gust per la Shakira,a mi tambe m'agrada,ja saps i ho dic moltes vegades que soc com el Mercat Municipal tortosi: un ecletic,per a ser mes clars,i per si algu no ho a entes,no em caso amb ningu (musicalment parlant,je,je,je)aixo no vol dir que uns m'agraden mes que altres...que em de tenir les orelles obertes a tot!
    (Si aquestes parlesen....)

    ResponElimina