dissabte, 22 d’agost del 2009

ELS SIMPSON INDIS

A l'edició digital d'avui de El Periódico apareix una notícia titulada "Els Simpson canvien el groc pel marró fosc per a la seva estrena a Angola".
Es tracta d'una acció publicitària per promocionar l'arribada de la popular i veterana série nordamericana d'animació i que consisteix en l'aparició dels personatges amb la pell fosca i asseguts en el seu clàssic sofà abitllats amb robes, complements i pentinants propis de l'Àfrica subsahariana.
Remenant per www.youtube.es he trobat aquest video on el típic tall d'introducció a la série transporta a la família Simpson a la Índia. Supergraciós.

1 comentari:

  1. Bé, aquesta sèrie ja representa més la societat occidental que la nord-americana. M'imagino la cara de pòquer que podran fer alguns angolenys que malviuen econòmicament quan vegin tots els privilegis en que vivim! (botigues per esquerrans, tot el dia bebent cervesa, control nuclear...)
    És una paròdia de "noslatres" mateixos (Jo personalment crec que es va dibuixar a Ascó!) però dubto que des de la misèria s'entengui.

    ResponElimina