dissabte, 5 de maig del 2007

NEW ORDER



Punt i final a la vida d'un dels grups més influents de la música dels anys 80. En una entrevista telefònica realitzada per l'emissora de ràdio XFM (http://www.xfm.co.uk/Article.asp?b=news&id=401881) el membre del grup Peter Hook ha anunciat la dissolució del grup. Cal recordar que l'any 2005 van editar un nou disc titulat "Waiting for the Sirens' Call," i sobre el qual van realitzar una gira musical.

Nascuts sobre les cendres del grup Joy Division després de la mort del seu cantant Ian Curtis, van editar el seu primer àlbum, "Movement", a l'any 1981. Amb l'obra "Tecnique" editada l'any 1989 es van consagrar com un grup de referència en les pistes de ball amb la incorporació de la música electrònica a les seves arrels musicals. Aquest disc enregistrat a l'illa d'Eivissa es va orientar a les pistes de ball i va iniciar la música dance orientada a la introspecció.
Cançons com "Blue Monday" o "Bizarre Love Triangle" entre d'altres ja són uns clàssics de la història de la música. Escoltar aquesta cançó http://www.youtube.com/watch?v=p9Pd8ZBtZwI&mode=related&search= és tot un plaer per als que ja tenim una edat i crec que també per aquells que encara no la tenen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada