dimarts, 22 de maig del 2007

MEMORIES OF MURDER




Aquest film coreà de l'any 2003 del director Bong Joon-Ho va rebre la contxa de plata al millor director al festival de cinema de San Sebastià i es tracta d'un thriller basat en fets reals.

La pel.lícula transcorre en una zona rural de Corea del Sud durant els anys vuitanta i narra l'aparició, en un breu espai de temps d'uns quants mesos, de diferents cadàvers de noies brutalment violades i assassinades en mig del camp. Cada cop pren més cos la idea d'un asssassí en sèrie. La policia vol capturar de forma ràpida al culpable i poder mostrar-lo als mitjans de comunicació per la qual cosa torturarà a alguns sospitosos per obtenir la seva confessió.

Un detectiu de la policia coreana arriba des de la capital, Seul, per ajudar a la policia local. Prompte es veurà el conflicte entre la manera de resoldre els problemes que tenen els de la capital amb les formes de la zona rural, teoria i pràctica, en un ambient decadent i negre on mai para de ploure i on tots els personatges es veuen impotents per resoldre els crims.

Aquest thriller psicològic on no s'aconsegueix trobar el culpable, hom es pregunta: Qui és l'assassí? Podria ser-ho el meu veí?

Aquest director coreà s'ha donat enguany a conèixer al públic del nostre país amb una pel.lícula de terror estrenada al mes de març de 2007 i que porta el títol de "The Host".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada