dimarts, 22 de maig del 2007

HEROIS



Herois és una sèrie de televisió dels Estats Units, creada per Tim Kring que es va estrenar a la cadena NBC el 25 de setembre de 2006 i que actualment es pot considerar com una de les sèries televisives més exitoses del món per les seves xifres d'audiència.
Actualment la podem veure a les cadenes autonòmiques i també a TV·3 on ha arribat amb retard per poder-la traduir al català i es tracta d'una sèrie dramàtica-fantàstica, amb un to proper al thriller que segueix la història de diversos individus que descobreixen estar en possessió d'habilitats extraordinàries per a la condició humana. Tots menys un dels personatges, que és japonès, viuen als Estats Units. Sembla que ni a Europa ni a cap altre lloc del món ha nascut gent amb aquests superpoders.
A Texas, Claire és una noia indestructible; Hiro Nakamura, l'oficinista japonès, pot aturar el temps amb la seva ment; Isaac és un pintor que pot endevinar el futur amb les seves premonicions; Niki és una noia que es desdobla en dues persones quan s'enfada. DL pot travessar objectes sòlids; Matt pot llegir el pensament i els germans Petrelli poden volar.
Tots els personatges acabaran confluint amb els seus poders per salvar el món. El tractament de la sèrie no segueix al món del còmic. S'utilitzen uns bons efectes especials, destacaria les escenes on s'atura el temps, però no se'n fa un abús. L'important és la trama, no els efectes especials. Al principi de cada episodi hi ha una breu presentació on es recorden els episodis anteriors com a mena de fil que dona continuitat a tota la sèrie.

Els capítols tenen una durada aproximada de 40 minuts, tret del primer que per ser el capítol pilot tenia una hora de durada. Recomanable per a públics ben diversos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada