dissabte, 9 d’octubre del 2010

KINGS OF LEON: NOU ÀLBUM

Kings of Leon és un grup fundat l'any 1999 pels germans i cosí Followil. Originaris de la ciutat de Nashwille, cor polític i cultural de l'estat de Tenesee, aquest grup practica un rock del Sud que s'allunya de l'estil tradicional de música country produïda amplament en aquest Estat.
Ara acaben d'editar el seu cinquè àlbum d'estudi i que es titula Come Around Sundown, composat de 13 cançons. Al meu entendre destaquen les tres primeres The End, Radioactive i Pyro, sense desmerèixer tota la resta que forma un conjunt de cançons variades, amb un to més viu, rítmic i optimista que el seu àlbum anterior, Only by the Night.
La influència country es deixa notar en el so d'algunes guitarres i la veu d'algunes cançons com Back Down South
Un grup atractiu que sembla compta d'un atractiu directe que es podrà comprovar l'1 de desembre de 2010, en el seu únic concert a Espanya que es celebrarà a Madrid.
Us deixo el video de la cançó The End.

1 comentari:

  1. je je, ja que des de que s'avançat tant amb les tecnologies, tots som més impacients que mai, i els grups saben que han de ficar els "hits" al principi del CD si ho volen vendre!! Per aixo, no em sopren que dius que els tres primers son els que enganxen - quantes jovens, i no tant jovens, escoltarien un LP sencer per trobar una joia amgada a la segona cara com feiem abans?

    No tinc aquesta obra encara pero els dos anteriors, si, i em semblen prou bones. No han inventat la sopa d'all, pero el que fan, ho fan bé.

    ResponElimina