dissabte, 17 de gener del 2009

ADANOWSKY, LA MÚSICA DEL FILL D'ALEJANDRO JODOROWKY

Alejandro Jodorowsky és un un polifacètic artista xilè (escriptor, dramatur, director de cinema, guionista de còmics i poeta) nascut a Xile, d'orige ucranià, emigrat a Mèxic i des de fa uns quants anys viu a París.
El seu fill Adan Jodorowsky (d'aquí la contracció Adanowsky), va editar l'any 2006 un àlbum musical titulat Etoile eternelle, una extranya proposta plena d'influències musicals ben diverses, fonamentalment la música de cabaret (la seva biografia ens diu que de petit va aprendre a fer pases de ball amb James Brown i va aprendre a tocar la guitarra amb George Harrison). En les seves lletres es troba la influència del seu pare i sovint ens parlen de problemes psicològics però tractats en clau d'humor.
Us penjo el video de la cançó Estoy Mal, amb un estètica i unes maneres de fer que em recorden moltíssim a Enrique Bumbury (ex-cantant d'Heroes del Silencio) i on és més que evident el contrast d'unes imatges carregads de sarcasme i humor amb les frases de la lletra. I és que a qui no coneixem que pregona el seu estat anímic negatiu, mentre pensem en el nostre interior: "No n'hi ha per tant".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada