dimecres, 12 de març del 2008

XIPS EN VIDEOCONSOLES


El diari digital vilaweb, publica una notícia sobre un auto dictat per la secció cinquena de l'Audiència Provincial de València que confirma l'arxiu d'unes diligències prèvies que va ser acordat pel jutjat d'instrucció número 8 de València.

L'auto considera que no és delicte manipular amb un xip una videoconsola ja que de la prova pericial practicada es dedueix que amb la instal.lació del xip (que té per finalitat la desprotecció del dispositiu tècnic) es permet la utilització de còpies il.legals de videojocs però també es permet la utilització de videojocs originals d'altres zones i fins i tot convertir la consola en un ordinador personal que permet fer activitats lícites com veure fotografies, escoltar música i executar jocs de lliure distribució no dissenyats per la consola.

Podeu llegir l'auto judicial a:
http://www.vilaweb.cat/media/attach/vwedts/docs/pspvalencia.pdf

1 comentari:

  1. estem molt contents de que ens linkis al teu blog que el trobem, una vegada em donat un cop d'ull, molt interesant, estem a la teva disposició pel que et convingui, naltros també et posarem amb el amics nostres i així ens mantenim en contacte.

    salutacions des de Reus

    ResponElimina